Cluj Food

Unde si ce mancam in Cluj-Napoca?

Nu mai știi unde și ce să mănânci în Cluj-Napoca? Stai liniștit! Ți-am pregătit o listă cu 5 recomandări de restaurante unde găsești mâncare bună în oraș. ATENȚIE: nu te uita mai jos dacă ți-e foame!
Citește mai mult

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!
Evenimente

Carrefour Romania a deschis primul hipermarket din Zalau

Primul hipermarket Carrefour din Zalău a fost oficial deschis în data de 6 noiembrie 2019. Acesta se găsește în incinta noului centru comercial ,,Zalău Value Centre” și este al 36-lea magazin de tip hipermarket din Romania, deschis de Carrefour pe piața românească și singurul de acest tip din orașul Zalău, alături de celelalte 362 de magazine din rețeaua națională Carrefour.

Citește mai mult

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!
Evenimente

Cum a fost la Food Camp Romania, Sibiu, 2019

În perioada 2-8 septembrie 2019 a avut loc a doua ediție Food Camp România, organizată la Sibiu, iar eu m-am aflat printre cei 12 bloggeri care au gătit, au învățat unii de la alții, au descoperit lucruri și rețete noi, dar s-au și distrat și legat prietenii. Cu siguranță este una...

Citește mai mult

Diverse, Home

Am mancat vegan timp de o saptamana

Timp de o săptămână am renunțat la produse de origine animală (carne, ouă, lapte și produse lactate) și am mâncat vegan…sau de post, ca să nu-i ,,pornim” pe cei care sunt împotriva acestui termen sau împotriva acestei diete.

Citește mai mult

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!