Despre mine

Salut! Eu sunt Nicoleta, am 24 de ani, mândră că mi-s moroșancă, însă momentan locuiesc în Cluj-Napoca, inima Transilvaniei.

Îmi petrec o parte din timp citind și pregătind rețete care nu necesită mult timp de gătire, la care ai nevoie doar de câteva ingrediente, rețete clasice, tradiționale, dar pregătite într-un mod mai sănătos. Cine n-ar vrea asta?

Oamenii apropiați au observat că îmi place foarte mult să gătesc și m-au încurajat să pornesc acest blog. A trecut ceva vreme până să-mi dau seama că de asta aveam eu nevoie pentru a împărtăși cu ceilalți pasiunea mea pentru gătit. Pe FOODIEOPEDIA veți vedea că nu respect întru totul rețetele originale și încerc să-mi pun tușa mea personală. Acest blog se adresează tuturor celor care sunt în căutare de rețete simple, rețete sănătoase, celor la început de drum într-ale gătitului, dar și celor mai experimentați. Poate că preparatele mele nu vor fi pe placul tuturor, dar sper măcar să apreciați munca mea aici.

Despre mine pot să vă mai zic că mă interesează și partea cu sportul, merg de ceva vreme la sală și încerc să am un stil de viață cât mai sănătos. Mă pasionează foarte mult și partea cu nutriția, de aceea de multe ori în rețete veți vedea că dau și informații despre anumite alimente, de ce sunt bune, de ce trebuie mâncate mai des s.a.m.d. Îmi place foarte mult fotografia culinară (food photography) și încerc pe zi ce trece să fac poze cât mai reușite preparatelor mele. 

Vreau să subliniez un singur lucru: nu sunt vreun MasterChef, ci doar o fată căreia îi place să gătească și să mănânce. O adevărată GURMANDĂ/FOODIE!

În încheiere aș vrea să vă explic numele acestui blog: foodie = o persoană cu un interes particular/deosebit în mâncare, un gurmand; -opedia = sufix de la encicl-opedia.

Așadar ,,FOODIEOPEDIA” = Enciclopedia unui Gurmand.

Dacă vă plac rețetele mele, nu uitați să dați LIKE & SHARE pe rețelele de socializare! De asemenea, dacă vreți să fiți la curent cu rețetele mele, dați un LIKE paginii de Facebook Foodieopedia . 

Mă găsiți și pe INSTAGRAM .

V-am țucat! 

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!