Detox smoothie cu mar si portocala

Un smoothie este în totdeauna binevenit, pentru că îmi dă oportunitatea de a adăuga legume, fructe, proteine (iaurt grecesc, semințe, oleaginoase, pudre proteice etc), într-o băutură din care pot să-mi iau toți nutrienții de care organismul are nevoie. În plus, un astfel de smoothie se poate trasforma foarte ușor într-o masă principală ( ex: mic dejun) sau o gustare între mesele principale.

smoothie detoxifiant mar portocala detox smoothie Meal Balance Life Care 3

De curând am încercat un smoothie cu măr și portocală, în care am adaugat și pudra Vegan-Detox Smoothie Meal Balance primită de la Life Care, care este un amestec de turmeric bio, tărâțe de psyllium, semințe de in, inulină, chimen, coriandru și ghimbir, care în combinație cu fructele și legumele tale preferate, rezultă un smoothie delicios.

Cum această pudră este recomandată în curele de detoxifiere, una de care și eu am nevoie după cele 4 luni trăite în SUA, unde am avut un regim alimentar haotic, am zis că e cazul să dau un restart corpului meu și să beau măcar de 3 ori pe săptămână un smoothie detoxifiant.

Iată alegerea mea!
____________________________________
INGREDIENTE
2 linguri rase de pudră Vegan-Detox Smoothie Meal Balance de la Life Care
2 mere medii
1 portocală mare
câteva frunze de mentă
puțin ghimbir proaspăt ras
apă

smoothie detoxifiant mar portocala detox smoothie Meal Balance Life Care 42
____________________________________ 
PREPARARE
Am curătaț merele și portocala de coajă și le-am pus într-un blender, împreună cu frunzele de mentă, ghimbirul ras și cele 2 linguri de pudră. 

smoothie detoxifiant detox smoothie Meal Balance Life Care

Am adaugat apa atât cât am considerat că este nevoie pentru a avea un smoothie cremos și am dat drumul la blender pentru câteva secunde.

smoothie detoxifiant detox smoothie Meal Balance Life Care

Ingredientele din pudră se simt subtil și dă un gust foarte bun smoothie-ului. Cu siguranță voi mai încerca această pudră și îl altă combinație de smoothie.

smoothie detoxifiant mar portocala detox smoothie Meal Balance Life Care 2

NOTĂ
Rolul smoothie-urilor de detoxifiere este acela de a curăța organismul de toxine, de detoxifiere a colonului și nu au un rol de slăbire! Întradevăr ajută în procesul de slăbire, doar dacă ai un stil de viață activ și o alimentație echilibrată.

Mă găsiți și pe pagina de Facebook Foodieopedia.
Dă un LIKE dacă vrei să fii la curent cu ultimele rețete postate 🙂

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!

Ar putea să vă mai placă

Lasă un comentariu

Adresa dumneavoastra nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *