Sucuri presate la rece: sanatate in centrul Clujului

Cred că toată lumea, în special cei apropiați, și-au dat seama că duc un stil de viață sănătos și echilibrat din toate punctele de vedere. Însă azi nu voi vorbi despre mine sau doar despre mine, ci despre noul local din centrul Clujul ,,SUCCHI” . Mi-a atras atenția de îndată ce au făcut anunțul că se va deschide un bar cu sucuri naturale, presate la rece, pentru că acasă îmi fac destul de des sucuri naturale și smoothie-uri.

Sucuri presate la rece: sănătate în centrul Clujului
Azi s-a deschis acest local și bineînțeles că am fost și eu să-mi iau un suc. Localul îl găsiți chiar în centrul Clujului, pe strada Emil Isac, nr.2. Au o gamă foarte mare de sucuri naturale, presate la rece, dar mai găsiți și lapte de migdale, o cafea bună și deserturi super bune și sănătoase. Acele deserturi sunt exact pe gustul meu, e cam ceea ce mănânc și eu atunci când mi se face poftă de ceva dulce, dar totuși nu vreau să mă abat de la regula de a fi sănătos.

Sucuri presate la rece: sănătate în centrul Clujului
Mi-am luat sucul ,,Verdi” pentru că, ghici ce, îmi plac sucurile verzi. A fost nemaipomenit de bun, este perfect pentru curățarea organismului de toxine, perfect atunci când vrei să faci o cură de detoxifiere. M-a încărcat de energie pe o vreme ploioasă și atât de urâtă cum a fost azi în Cluj-Napoca. Am stat câteva minute înăuntru și am savurat acest suc răsfoind cartea Ligiei Pop cu rețete raw vegane. Am ,,furat” câteva dintre ele și abia aștept să vi le arăt aici pe blog.

Sucuri presate la rece: sănătate în centrul Clujului
Din ce-am citit de pe materialele informative pe care le aveau expuse, ei folosesc doar legume și fructe de la producători locali, cu excepția celor exotice. Folosesc doar materiale eco (plastic fără BPA, carton și sticlă), iar pentru că pun accentul pe ideea de eco, dacă revii cu sticla pe care o primești atunci când îți dă sucul, ei o reciclează, iar tu primești o reducere de 10% la orice suc, cafea sau desert dorești. Ba mai mult, ei spun că vor să crească o generație sănătoasă, de aceea toți copiii, elevii sau studenții au 20% reducere la orice produs ,,Succhi”.

Sucuri presate la rece: sănătate în centrul Clujului
Sucurile lor: sănătate la pahar…sau la sticlă! Mi-a plăcut, mai vin la voi 😉

UPDATE:magazinul Succhi nu mai există în Cluj-Napoca.

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!

Ar putea să vă mai placă

Lasă un comentariu

Adresa dumneavoastra nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *