About me

Salutare, gurmanzi! Sunt Nicoleta, am 27 de ani, sunt din Romania, din nordul tarii, mai exact, dar in prezent locuiesc in Cluj Napoca, inima Transilvaniei.

Petrec mult timp citind și fac rețete care nu au nevoie de mult timp, cu puține ingrediente, rețete clasice și tradiționale, dar făcute într-un mod mai sănătos. Cine nu și-ar dori asta?

Prietenii și familia au observat că îmi place foarte mult să gătesc și m-au încurajat să încep acest blog. A trecut ceva timp până mi-am dat seama că asta era ceea ce aveam nevoie să împărtășesc și altora pasiunea mea pentru gătit. Pe FOODIEPEOPEDIA vei vedea că nu respect rețetele originale și vei încerca să-mi adaug o notă personală. Acest blog este pentru toți cei care căutați rețete simple, sănătoase, pentru cei care nu au prea multă experiență în gătit, dar și pentru cei care au mai multă experiență. Poate că pregătirile mele nu vor mulțumi pe toată lumea, dar sper că puteți aprecia munca mea aici.

Pot sa va spun ca ma intereseaza sportul, merg de ceva vreme la sala si incerc sa am un stil de viata mai sanatos. Sunt foarte pasionată de latura de nutriție, motiv pentru care de multe ori în rețete vei vedea că dau și informații despre anumite alimente, de ce sunt bune, de ce trebuie să mănânce mai des. Îmi place foarte mult fotografia culinară și încerc în fiecare zi să îmi îmbunătățesc abilitățile de fotografie culinară.

Vreau să subliniez un lucru: nu sunt un MasterChef, ci doar o fată căreia îi place să gătească și să mănânce. Un adevărat Foodie!

Aș dori să explic numele acestui blog: gurmand = o persoană cu un interes deosebit pentru mâncare, un gurmand; -opedia = sufix din enciclopedie.

Deci ,, FOODIEPEPEIA ” = Enciclopedia unui gurmand.

Dacă vă plac rețetele mele, nu uitați să dați LIKE și SHARE rețetele mele pe rețelele de socializare! De asemenea, dacă vrei să ții pasul cu rețetele mele, dă LIKE Facebook Foodieopedia

Mă puteți găsi și pe INSTAGRAM .

Pupici!

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!

Get in Touch