Clafoutis cu afine și branză Brie este genul de desert care poate fi făcut oricând avem poftă de ceva bun. Știi de ce? Pentru că timpul de gătire este până în 10...
Gnocchi în sos curry – o fuziune între două bucătării: italiană și indiană. Asta se întâmplă când nu ești hotărât ce să mânânci, așa că le alegi pe...
Puiul Caprese sau mai bine zis, piept de pui în sos de roșii cu mozzarella și busuioc proaspăt este o rețetă interpretată după salata caprese, care conține trei dintre...
Dacă ai citit articolul meu în care am povestit detaliile despre plecarea de Revelion în Turcia și serviciile oferite de resortul în care am fost cazați, atunci știi...
Rețeta de pui la cuptor în crustă de susan este gustoasă și foarte ușor de făcut. Cunoscătorii sau iubitorii de mâncare chinezească probabil recunosc rețeta și o...
Pui curry cu orez – călătorie culinară în India Am menționat de câteva ori că tare mult mi-aș dori să ajung în India pentru experiența culturală, dar mai ales...
Iar m-am teleportat în bucătăria arabă și vreau să vă arăt cum fac eu falafel sau chifteluțe din năut, dar de data aceasta am vrut să fie puțin diferit și am...
Dhal indian cu linte roșie și cremă de cocos – o călătorie culinară în țara cu una dintre cele mai aromate bucătării din lume. De data aceasta ne ducem cu gândul...
Falafel sau chifteluțe vegane la cuptor cu fasole Mung, o rețetă simplă și ușor de făcut, care sunt sigură că o să vă placă și vouă la fel de mult ca mie...
De data aceasta v-am pregătit ceva mai exotic – o supă thailandeză cu lapte de cocos servită alături de niște tăiței / noodles konjac (shirataki).