Ce am mancat in izolare – food delivery Cluj

Măsurile luate pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul virus a pus ,,pe pauză” multe afaceri din diverse domenii, inclusiv din domeniul HoReCa. S-au închis toate restaurantele și cafenele. Pentru a nu suferi pierderi mari, unele dintre ele au continuat doar pe partea de delivery. Vă spun și eu ce am mâncat în izolare.

Verificați care dintre restaurantele voastre din oraș fac livrare la domiciuliu în acest moment. Dacă vreți să faceți o pauză de la a găti, să mai schimbați un pic meniul zilnic, susțineți în continuare localurile voastre preferate, dar și micile afaceri printr-o comandă.

Ce am mâncat în izolare

Food delivery in Cluj-Napoca

  1. Samsara Food House

Este unul dintre restaurantele la care mă duc de fiecare dată cu drag. Despre ei am scris și în articolul Unde mâncăm bine în Cluj-Napoca, unde v-am arătat și trei dintre mâncărurile mele preferate de la ei.

Pe listă acum adaug și:

  • brownie cu caramel sărat

Brownie cu caramel sarat - Samsara Cluj-Napoca

  • lasagna cu spanac
  • campanelle cu patru tipuri de brânză

 

Samsara Food House - Cluj Napoca

  • supă cremă de ciuperci sălbatice cu lipie cu parmezan
  • hummus cu pâinici de casă

În această perioadă ei au format oferte COMBO, la preț de 40 lei, iar în aceste ,,combo” ai 2-3 feluri de mâncare (depinde de ofertă).

Eu mi-am ales ,,Layers of Joy” care a conținut: lasagna cu spanac, hummus cu pâinici de casă și supă cremă de ciuperci sălbatice cu lipii cu parmezan.

Separat ne-am mai luat o porție de Campanelle cu patru tipuri de brânză și brownies cu caramel sărat.

Am comandat prin foodpanda.ro, acolo vedeți și restul ofertelor de tip ,,Combo”.

Consultați și meniul de DELIVERY pe site-ul lor.

2.   Greenery 

Oferă servicii de catering pentru diverse evenimente, însă acum au lansat și opțiunea de a livra mâncare la tine acasă sau la birou, de luni până vineri. 

Am văzut că au opțiunea de abonament de 5, 3 sau 2 meniuri / săptămână. Meniul îl actualizează la fiecare sfârșit de săptămână, iar comenzile pot fi făcute până duminică la ora 12:00 (se aplică la abonamente).Se poate face și comanda individuală, adică un meniu pentru o anumită zi, însă trebuie să anunți cu o zi înainte comanda (ex: dacă vrei un singur meniu pe ziua de marți, comanda trebuie făcută cel târziu luni, la ora 12:00).

Plata se face prin transfer bancar, Revolut sau BTPay.

Meniul lor este vegan și vegetarian, iar comenzile se fac printr-un formular de comandă.

Greenery Cluj-Napoca

Pentru că mie îmi place mult bucătăria indiană, mi-am ales special ziua în care ,,ochit” în meniu un dhal din linte.

  • Supă cremă de linte + crutoane
  • Masoor Dal curry de linte roșie cu lipii
  • Budinca de chia cu lapte de cocos, fructe proaspete și granola

3.   Tortelli Pasta Bar

Livrează în continuare prin aplicațiile de delivery (foodpanda , EuCeMananc, Takeaway), însă noutatea lor este PASTA KIT. Pe scurt, te pun la treabă. Nu te speria, îți trimit ei tot ce ai nevoie pentru a-ți prepara singur porția de paste acasă.

Tortelli Pasta Kit

Partea faină e că tu trebuie doar să fierbi pastele, apoi să le combini cu sosul, care este deja pregătit de ei și extra ingredientul pe care ți-l alegi. De exemplu au și lasagna în acest kit. Ghici ce? Tu trebuie doar să bagi la cuptor caserola și să aștepți câteva minute să se gătească. Easy peasy!

Eu mi-am ales Radiatori cu pomodoro și funghi misti. A trebuit doar să fierb pastele, apoi să le amestec cu sosul de roșii și ciupercile deja pregătite.

Tortelli Pasta Bar - Cluj-Napoca

Tortelli Pasta Bar - Cluj-Napoca

4. Casa Tiff

Pofta de clătite și de cafea mi-a fost îndeplinită de cei de la Casa Tiff.

Londoner Caffe - Casa Tiff - Cluj-Napoca

,,Blide Pline – fine dining la tine acasă” este serviciul lansat de ei, prin care clienții pot să își comande mâncare gătită care să le ajungă pentru 3 zile.

Comenzile se preiau de două ori pe săptămână, adică luni pentru zilele de marți până joi, iar joi pentru zilele de vineri până duminică. Mecanismul comenzilor îl găsești în detaliu pe pagina de Facebook Blide pline – fine dining la tine acasă.

Plata se face cu cardul, la livrare.

 

O listă completă cu afacerile locale din Cluj-Napoca care fac delivery în perioada Covid-19 găsești la ciulea.ro . În articolul lui găsești toate restaurantele care fac livrare la domiciliu, localurile care livrează băuturi (alcool, fresh, cafea), dar și mici producători care îți livrează alimente de bază, băcănii, brutării. Am văzut că a făcut un update și a pus și câteva farmacii pe listă.

 

Tu de unde ai comandat în perioada aceasta?

 

Mă găsești și pe:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/nicoleta.catargiu/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/foodieopedia/

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!

Ar putea să vă mai placă

Lasă un comentariu