Comanda online de la Livada Cluj

Restaurantul Livada din Cluj-Napoca a implementat de curând un sistem prin care poți comanda mâncare online, direct de la ei de pe site. Am comandat și eu zilele trecute și vreau să vă spun câteva puncte care mi-au plăcut.

Livada

Sistemul de comandă este ușor

1. Meniul se deschide imediat ce apeși butonul ,,comandă online”

2. După ce alegi preparatele, mergi la ,,coșul de cumpărături” iar acolo trebuie să îți introduci:

⇒ datele de contact
⇒ adresa
⇒ ora la care vrei să ți se livreze comanda (cât mai repede sau stabilești tu o altă oră)
⇒ metoda de plată (cash sau card)
⇒ dar și dacă vrei să ți se aducă mâncarea la ușă sau să cobori tu atunci când ajunge curierul în fața blocului/casei

3. Un lucru foarte interesant mi s-a părut faptul că au integrat inclusiv o opțiune de a pune un ,,pin” / ac pe hartă (ți se va deschide Google Maps), ca să indici curierului unde să parcheze sau să-i fie mult mai ușor să găsească adresa. De multe ori mi s-a întâmplat să mă sune curierul să mă întrebe ,,cam pe unde e blocul?”, așadar mi se pare folositoare această opțiune.

4. Un alt lucru care mi-a plăcut a fost faptul că îți dă posibilitatea de a alege ora la care vrei să ți se livreze mâncare (,,as soon as possible” / cât mai repede sau alegi tu o altă oră). Acest lucru este benefic pentru cei care au un program fix de mâncare și știu că la ora X trebuie deja să mănânce, așadar, comanda poate fi pusă mai repede și setată ora la care să ajungă mâncarea. 

5. De asemenea, au o setare prin care poți să alegi să ridici tu comanda din restaurant. Plasezi comanda și poți să setezi ,,pickup”, în cazul în care te afli prin zona restaurantului și dorești să te duci tu să iei comanda din local.

6. Mi-a plăcut și faptul că atunci când alegi un preparat, ai o secțiune specială unde poți să scrii ,,special instructions”. Aici poți să alegi ca la Y preparat să nu adauge sare sau vreun condiment, în cazul în care ești alergic sau ții vreun anumit regim (ex: fără sare, fără zahăr, fără piper).

7. Ba chiar au și o opțiune de a lăsa bacșiș, asta în cazul în care selectezi să plătești cu cardul (este setat pe zero, dar puteți să lăsați cât vreți voi). Frumos ar fi să lăsați. Numa zâc.

8. Dacă dorești să plasezi și alte comenzi pe viitor, să știi că datele tale ți le vor pre-completa automat ei (asta în cazul în care nu vrei să schimbi tu ceva ulterior la datele de contact).

Cod de reducere: Nicoleta30

Vestea mea pentru voi este că odată cu implentarea noului sistem de comandă online de la Livada, am primit un cod de reducere de 30%, pe care îl puteți folosi și voi la orice comandă de pe site-ul lor.

Codul trebuie introdus la finalul comenzii, lângă totalul de plată, unde vă apare ,,Add coupon code”.

Dacă valoarea comenzii depășește 99 de lei, transportul este gratuit. Promoția se cumulează cu orice altă promoție activă.

Ce mi-am comandat eu

Am încercat și eu noul sistem de comandă de la Livada și mi-am ales câteva preparate:

Gnocchi cu sos pesto și creveți

Comanda online Livada Cluj-Napoca

Quesadilla cu pui crocant, cartofi prăjiți și sos de smântână cu ceapă verde

Comanda online Livada Cluj-Napoca

Papanași cu dulceață de afine și smântână 

Comanda online Livada Cluj-Napoca

Comanda a ajuns rapid și era caldă, lucru pe care eu îl apreciez atunci când comand online, pentru că am avut episoade în trecut când mâncarea mi-a ajuns rece.

Mâncarea evident că a ajuns în cutii, însă eu am scos preparatele și le-am așezat în farfurii pentru a le poza.

 

Vă doresc poftă bună în cazul în care plasați o comandă!

 

P.S. Dacă folosești codul meu de reducere, nu uita să îmi dai TAG pe pagina mea de Instagram: nicoleta.catargiu.

P.P.S. Dacă vrei să vezi cum a fost o altă experiență de a mea la Livada, citește articolul ,,Cina la Livada Restaurant, Cluj-Napoca”.

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!

Ar putea să vă mai placă

Lasă un comentariu