Acești mini papanasi cu ciocolata sunt absolut delicioși și au apărut în urma unei pofte mari de a mânca niște papanași tradiționali, dar pe parcurs mi-am dat seama...
Aceste trigoane cu mere și sos caramel sau ,,Apple turnovers” dacă e să o dăm pe englezisme, sunt extreme de delicioase și aromate.
Pere coapte cu ricotta este acel gen de desert care se face ușor, pentru care nu trebuie să depui mare efort și totuși rezultatul este genial.
Apple crumble cheesecake bars este o combinație între o prăjitură sfărâmicioasă și un cheesecake. O combinație foarte interesantă între două deserturi.
Paine in ou crocanta cu fulgi de porumb, adică un upgrade super delicios la varianta clasică de pâine în ou, pe care toată lumea o iubește.
Cupe cu brie si dulceata – desert, gustare sau sweet appetizer care își poate găsi locul pe masa de Crăciun alături de alte bunătățuri.
Negresa cu dulceata de căpsuni este un desert care cu siguranță o să fie pe placul tuturor din familie. Este pufoasă, aromată și este visul oricărui iubitor de ciocolată.
Biscuiti cu dulceata sau Thumbprint Cookies sunt cei mai simpli biscuiți pe care oricine îi poate face.
Anul acesta vă propun o rețetă tare delicioasă de cheesecake crăciunistic cu care puteți să cuceriți pe oricine la masa festivă.
Papanași tradiționali cu smântână și dulceață de afine este desertul la care mă gândesc când spun desert tradițional. În plus este și desertul care îmi...