Acest camembert copt cu chifle pufoase este un aperitiv de pus pe masă cu absolut orice ocazie. Poate fi mâncat simplu sau în combinații dulci și sărate.
Această rulada de porc umpluta cu bunătăți este alegerea perfectă pentru orice ocazie, dar mai ales pentru zilele în care organizați o masă festivă și vreți să...
Salata de boeuf este una dintre preferatele mele și este salata care nu lipsește la nicio sărbătoare în casa noastră.
Rețeta de pui milanez sau chicken milanese este de fapt un snițel de pui în crustă de pesmet și parmesan. Este tare bun, iar noi l-am mâncat zilele trecute la prânz cu o...
Combinația asta de orez cu lapte si smochine cred că devine preferata mea pentru această rețetă. Trebuie să o încercați și voi!
Gomboti cu prune la tava ați făcut până acuma? E varianta mai puțin migăloasă a rețetei clasice de găluște/gomboti cu prune și se prepară mai ușor și mai rapid...
O mâncare simplă de fasole cu carnati în sos de roșii nu cred că refuză nimeni, mai ales dacă e servită cu niște castraveți murați delicioși. Sau poate preferați...
Aceste rulouri din dovlecel umplute cu ricotta și mozzarella în sos de roșii deși este un preparat low-carb, să știți că este sățios și poate fi mâncat la prânz...
Vinete alla parmigiana sau Parmigiana di melanzane este o rețetă cunoscută din bucătăria italiana și constă în straturi delicioase formate din vinete, sos de roșii...
Rețeta de gomboti cu prune este de nelipsit odată de prunele sunt în sezon. Gomboții cu prune sunt absolut delicioși, iar întrebarea mea este cum faceți să nu îi...