Aceasta este partea a 5-a din seria ,,7 zile, 7 idei de mic dejun”. Deși este ultima postare din această serie, sper că v-am inspirat destul cu variante de mic dejun și...
Am făcut această rețetă de fusilli cu ardei copti și roșii și am vrut neaparat să o pun la loc de cinste și pe blog pentru că este una dintre preferatele mele.
Acest sos tzatziki cu masline picante trase la tigaie cu usturoi și fulgi de chili este un upgrade la sosul tzatziki clasic și aș putea să spun mult mai bun.
Această rețetă de ciuperci cu rosii uscate și smântână este noua mea descoperire și pentru că mi-a plăcut atât de mult, am decis că o să intre în meniul nostru...
Acești mini papanasi cu ciocolata sunt absolut delicioși și au apărut în urma unei pofte mari de a mânca niște papanași tradiționali, dar pe parcurs mi-am dat seama...
Chifle cu omleta, bacon și cașcaval – un mic dejun sau un brunch absolut delicios și sățios, pe care toată lumea îl va iubi.
Partea a 4-a din seria ,,7 zile, 7 idei de mic dejun” vine cu o grămadă de variante de mic dejun ușor de urmat, pe care sper să le puneți în practică.
Aceste trigoane cu mere și sos caramel sau ,,Apple turnovers” dacă e să o dăm pe englezisme, sunt extreme de delicioase și aromate.
Rețeta de pui cu capere și lămâie este o idee rapidă și delicioasă de prânz sau cină, pe care eu l-am servit cu orez roșu și a fost tare bun.
Hummus cu legume coapte este acel gel de preparat la care nu pot spune nu niciodată. Bine, eu ador hummusul oricum, în orice combinație.