Pere coapte cu ricotta este acel gen de desert care se face ușor, pentru care nu trebuie să depui mare efort și totuși rezultatul este genial.
Salata de cartofi cu sos de iaurt și mentă este delicioasă și poate fi un fel principal sau o garnitură la o bucată de carne.
Pui dulce-picant (ușor picant) este o super idee de făcut la prânz sau la cina, de servit cu o garnitură simplă de orez.
Am ajuns la partea a 3-a din seria ,,7 zile, 7 idei de mic dejun” și tare sper ca până acum să vă fi inspirat cu toate ideile și să fi pus câteva în practică.
Penne all’arrabbiata, o rețetă de paste mega simplu de făcut, care o să fie pe placul tuturor iubitorilor de picant.
Acest chec sarat cu dovlecel și telemea este o rețetă care o să vă placă mult dacă sunteți fani dovlecel și nu mai știți cum să îl gătiți.
Apple crumble cheesecake bars este o combinație între o prăjitură sfărâmicioasă și un cheesecake. O combinație foarte interesantă între două deserturi.
Caramel sarat – un sos bun pe orice deserturi (waffles, clătite, înghetață, prăjituri, brownies, cheesecake, torturi, fructe coapte etc). Sincer vă spun că am...
Salata cu dovleac copt și tot ce e mai bun e o explozie de gusturi și texturi. De la crocant, la moale, de la dulceag, la acrișor.
Paine in ou crocanta cu fulgi de porumb, adică un upgrade super delicios la varianta clasică de pâine în ou, pe care toată lumea o iubește.