Cu toții cred că avem un fel de mâncare preferat, nu-i așa? Ei bine, al meu este hummus. V-am mai povestit despre el și în celelalte rețete. Aici pe blog mai găsiți...
Pasta de măsline cu smochine seamănă (dar nu răsare) cu o rețetă specifică din sud-vestul Franței (regiunea Provence), și anume, cu tapenade.
Lasă-te cucerit de aromele grecești și hai cu mine în această călătorie culinară! Nu am putut alege altă rețetă pentru această călătorie culinară, decât...
Nu demult am fost la bunica (Mama Bună cum îi zic eu) în Maramureș și ca deobicei când plec de la ea mă încarcă cu tot felul de bunătăți. De data asta am primit...
Rețeta de paste cu sos de conopidă este una extrem de ușor de preparat, dar și foarte delicioasă. Poate pare ciudată ideea unui sos de conopidă la o rețetă de paste...
Acest sos cu iaurt si avocado este foarte cremos și poate fi folosit la foarte multe preparate: la orice carne care necesită un sos răcoros, poate fi folosit ca un dressing...
Sunt o mulțime de feluri în care poți să gătești cu broccoli, dar niște clatite cu bloccoli ai încercat vreodată? Sunt foarte gustoase, iar dacă mai faci și un sos...
Ce ziceți de un peste de spanac în locul clasicului pesto de busuioc pe care cred că toată lumea îl știe?
Maioneza de casa este foarte simplu și rapid de preparat. Eu zic să uitați de maioneza din tub/borcan din supermarket-uri și să încercați să pregătiți voi acasă o...