Tipli.ro – site-ul care te recompensează la cumpărăturile online

Îți place să faci cumpărături online? Ce ai zice dacă ai fi recompensat la fiecare comandă? Acest lucru este posibil prin intermediul Tipli.ro, un portal de cashback, care îți dă înapoi un anumit procent din cumpărăturile pe care le faci online. Cum se întâmplă asta? Îți explic.

Tipli.ro cashback

Tipli.ro este un portal de cashback (traducere din engleză: bani înapoi), ceea ce înseamnă că, de fiecare dată când faci cumpărături online prin intermediul acestuia, o parte din bani îți sunt returnați în cont. Știu că poate nu pare real, însă am testat și eu acest serviciu și am rămas surprinsă de foarte multe aspecte: ușurința cu care se folosește, varietatea magazinelor prezente pe site și procentele mari oferite de magazine. Plus că e adevărat. Chiar îți sunt returnați o parte din banii din cumpătăturile pe care le faci prin Tipli.

Pe Tipli.ro găsești o mulțime de magazine pe diferite categorii și sunt sigură că se regăsesc acolo și cele preferate de tine. Câteva excemple ar fi AliExpress, About You, Answear, Bonprix, Notino, Factcool. Footshop, Elefant și alte peste 400 de e-shopuri. Lângă aceste magazine îți este afișat procentul de bani care îți este returnat de la cumpărături. Procentele sunt destul de mari și diferă de la magazin la magazin. Mi se pare foarte benefic acest lucru, mai ales dacă obișnuiești să faci cumpărături online destul de des. Este un WIN-WIN SITUATION, de care toată lumea se poate bucura.

Cum funcționează Tipli.ro?

Simplu:

  1. Intri pe site și îți faci un cont. Înregistrarea este gratuită. Trebuie să introduci datele tale personale + nr. contului bancar unde vrei să îți fie returnați banii, adică acel procent din totalul comenzii de la magazinul ales.

1.tipli.ro

2. Din lista de magazine pusă la dispoziție de Tipli.ro îți alegi magazinul de unde vrei să faci cumpărături, dai click pe magazin și vei fi direcționat spre acesta, apăsând butonul portocaliu cu mesajul ,,cumpără”.

FOARTE IMPORTANT: trebuie să intri la magazinul dorit direct din site-ul Tipli.ro, pentru ca acesta să știe că ai făcut comanda prin intermediul lui, ca mai apoi să îți poată da banii înapoi (acel procent stabilit de magazin).

1.tipli.ro

3. De aici începe distracția, pentru că a face cumpărături online este fun , mai ales dacă poți să primești și recompense în urma cumpărăturilor. Nu? Alegi ceea ce vrei să comanzi și plasezi comanda, la fel cum o faci în mod obișnuit.

1.tipli.ro

4. În 48 de ore de la plasarea comenzii vei primi o recompensă în cont, pe site-ul Tipli.ro, în funcție de comisionul stabilit de magazinul unde ai făcut comanda. Vei fi anunțat de acest lucru și pe email. Banii adunați pe Tipli.ro pot fi ulterior retrași în contul bancar pe care l-ai introdus la primul pas.

1.tipli.ro

Ți-am spus că e simplu.

Îți recomand să intri și la secțiunea de Q&A de pe site în cazul în care ai întrebări extra, pentru că acolo este foarte bine detaliat acest serviciu și poate găsești deja răspunsul la întrebarea ta.

Am profitat și eu de acest serviciu și am plasat o comandă pe Answear.ro prin intermediul Tipli.ro și am primit înapoi 5% din totalul comenzii. Happy me!

De ce să folosești tipli.ro?

Unul dintre marile avantaje ale acestui site este și faptul că ai ÎNTR-UN SINGUR LOC peste 450 de e-shopuri, de la care, în urma comenzilor online prin intermediul Tipli.ro, tu primești înapoi un anumit procent din totalul comenzii.

Iar dacă te inregistrezi pe Tipli.ro accesând acest link, în urma primei tale cumpărături prin Tipli vei primi, pe lângă recompense cashback și un bonus de 15 lei.

Cum ți se pare acest serviciu de cashback?

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!

Ar putea să vă mai placă

Lasă un comentariu