UNBOXING – produse Farmacia Ortomoleculara

UNBOXING-ul sau pe românește, despachetarea, este un adevărat fenomen în special pe Youtube, așa că m-am gândit că aș putea să fac și eu unul aici pe blog. Ideea unui unboxing este aceea de a despacheta un colet și de a prezenta produsul/produsele din acel colet. Asta încerc să vă fac și eu, un unboxing cu produse de la Farmacia Ortomoleculară.

produse farmacia ortomoleculară

Am făcut o comandă pe Farmacia Ortomoleculară săptămâna trecută și am rămas super încântată să văd diversitatea produselor pe care le au. Pe acest site găsiți produse ecologice și bio, de cea mai înaltă calitate, produse special pentru copii, pentru adulți, produse fără gluten, fără lactoză, produse special destinate gravidelor, dar și diabeticilor. Pe lângă astea, au și o categorie de produse destinate igienei și produse cosmetice.

Trebuie să recunosc că mi-a fost destul de greu să mă decid, le-aș fi comandat pe toate, mai ales pe cele cu care nu am avut ocazia ,,să fac cunoștință”. M-am limitat doar la produse alimentare, cu care să pot să gătesc fel și fel de rețete. Mi-a ajuns coletul exact în 2 zile de la plasarea comenzii, ceea ce este un mare plus.

unboxing farmacia ortomoleculară

Aș fi făcut acest unboxing mai repede și, mai mult decât atât, aș fi gătit deja vreo 2-3 rețete cu produsele pe care mi le-am ales, dar zilele acestea au fost mai încărcate pentru mine pentru că mă mut în altă chirie și a fost puțin haos în casă. Mi-am făcut azi timp să deschid coletul, care stătea pe birou de câteva zile.

Ce mi-am comandat de la Farmacia Ortomoleculară

1. Amarant

amarant farmacia ortomoleculara 4
Nu am mai auzit de acest ingredient până acuma, mi-a trezit curiozitatea și am zis să-l comand. Din ce am citit pe internet, se pare că este o pseudo-cereală foarte veche,  cultivată și folosită de azteci acum 8000 de ani. WOW! În plus, sursele spun că este foarte bogată în proteine, fibre, magneziu, are toți amino-acizii esențiali organismului și nu conține gluten.

2. Fasole Azuki

fasole azuki farmacia ortomoleculara 4
Da, mi-am comandat fasole, dar nu este orice fasole. Înainte să o pun în coșul de cumpărături m-am documentat un pic. Ce-i drept, m-a intrigat denumitea și bănuiam oarecum că vine de prin Asia datorită numelui. Da, am avut dreptate, este folosită în special în China și Japonia, iar japonezii o numesc ,,regina fasolei” . 

sistem de inchidere ziplock farmacia ortomoleculara

Ceea ce îmi place la aceste pachete, este faptul că au un sistem de închidere ziplock, care este foarte util, mai ales în bucătărie.

3. Orez Basmati Integral

orez basmati integral farmacia ortomoleculara 2
Eu încerc să am o alimentație cât mai echilibrată, de aceea voi alege oricând un orez brun sau integral în detrimentul unui orez alb. Îl voi folosi într-o rețetă, care va fi următoarea mea ,,călătorie culinară” într-un loc unde aș vrea să ajung într-o zi, dar până atunci îmi satisfac papilele gustative cu preparate specifice zonei, pe care și eu pot să le gătesc.

4. Amestec de Semințe pentru salate

amestec seminte pentru salate farmacia ortomoleculara
Când am văzut pachetul cu semințe pe site, am zis ,,al meu ești”. Acest super-pachet conține: seminte de floarea soarelui, susan crud, semințe de dovleac, semințe de in maro, semințe de in auriu si mac albastru.
Îmi plac tare mult semințele și le folosesc destul de des în smoothie-uri, în shake-uri sau batoane proteice (vezi rețeta mea de batoane proteice AICI), îmi pun semințe într-un iaurt natural, în salate etc.

5. Sirop de Agave

sirop de agave farmacia ortomoleculara
De foarte mult timp voiam să-mi cumpăr un îndulcitor natural, pentru că eu nu folosesc zahăr decât foarte rar. Prefer să-mi îndulcesc deserturile cu fructe (ex: banană sau măr pasat). Acest sirop de agave este de cea mai înaltă calitate, 100% vegetal și fără gluten. Are un indice glicemic scăzut, care este perfect pentru cei care țin o astfel de dietă.
Îmi va fi de mare folos în diferitele deserturi, dar mai ales atunci când îmi fac terci de ovăz/porridge oats. Un strop din acest sirop îmi va da energie să rezist antrenamentelor.

6. Semințe de Mei

seminte mei farmacia ortomoleculara 2
Fac și ele parte din categoria super-alimentelor sau a celor pseudo-cereale care nu conțin deloc gluten. Mie îmi place tare mult budinca de mei, rețetă, care urmează să v-o arăt și vouă cât de curând. Împreună cu siropul de agave de care vă ziceam mai sus, cred că vor face treabă bună.

Mă bucur tare mult de comanda făcută pe Farmacia Ortomoleculară și abia aștept să gătesc cu aceste ingrediente. Am o grămadă de idei de rețete sănătoase, care cu siguranță vă vor plăcea.

produse farmacia ortomoleculara 2

Să fiți sănătoși!

DISTRIBUIE DACĂ ȚI-A PLĂCUT!

Ar putea să vă mai placă

Lasă un comentariu