Am făcut această rețetă de fusilli cu ardei copti și roșii și am vrut neaparat să o pun la loc de cinste și pe blog pentru că este una dintre preferatele mele.
Acest sos tzatziki cu masline picante trase la tigaie cu usturoi și fulgi de chili este un upgrade la sosul tzatziki clasic și aș putea să spun mult mai bun.
Această rețetă de ciuperci cu rosii uscate și smântână este noua mea descoperire și pentru că mi-a plăcut atât de mult, am decis că o să intre în meniul nostru...
Acești mini papanasi cu ciocolata sunt absolut delicioși și au apărut în urma unei pofte mari de a mânca niște papanași tradiționali, dar pe parcurs mi-am dat seama...
Aceste trigoane cu mere și sos caramel sau ,,Apple turnovers” dacă e să o dăm pe englezisme, sunt extreme de delicioase și aromate.
Hummus cu legume coapte este acel gel de preparat la care nu pot spune nu niciodată. Bine, eu ador hummusul oricum, în orice combinație.
Pere coapte cu ricotta este acel gen de desert care se face ușor, pentru care nu trebuie să depui mare efort și totuși rezultatul este genial.
Penne all’arrabbiata, o rețetă de paste mega simplu de făcut, care o să fie pe placul tuturor iubitorilor de picant.
Acest chec sarat cu dovlecel și telemea este o rețetă care o să vă placă mult dacă sunteți fani dovlecel și nu mai știți cum să îl gătiți.
Caramel sarat – un sos bun pe orice deserturi (waffles, clătite, înghetață, prăjituri, brownies, cheesecake, torturi, fructe coapte etc). Sincer vă spun că am...