Rețeta de fasole frecata sau fasole batută este o bunătate de mâncare și este tare iubită în special de persoanele care țin post sau sunt vegane.
Cremă de fasole cu ceapă roșie călită cu dulceață de ardei iuți și salată de ardei copți cu usturoi și pătrunjel – un deliciu căruia nu îi poți rezista.
Acest sos tzatziki cu masline picante trase la tigaie cu usturoi și fulgi de chili este un upgrade la sosul tzatziki clasic și aș putea să spun mult mai bun.
Hummus cu legume coapte este acel gel de preparat la care nu pot spune nu niciodată. Bine, eu ador hummusul oricum, în orice combinație.
Caramel sarat – un sos bun pe orice deserturi (waffles, clătite, înghetață, prăjituri, brownies, cheesecake, torturi, fructe coapte etc). Sincer vă spun că am...
Ce faci când primești vinete gata coapte și curățate de la bunica? Vă spun eu: o cremă de vinete cu brânză pufoasă, adică un fel de vară îndepărtată a salatei...
Un sos cu iaurt, mentă și castravete este extrem de răcoros, gustos și poate fi servit alături de preparate din carne, legume sau ca un dressing la salate.
Crema de vinete cu iaurt grecesc are o textură extraordinar de fină și sunt sigură că te va cuceri și pe tine.
Rețeta de hummus cu ardei copt este a 5-a rețetă de hummus pe care o am pe blog. Dintre toate cele 5 rețete n-aș putea spune că am una preferată, toate-mi plac. Trebuie...
S-a întâmplat. Se pare că m-a prins și pe mine ,,virusul” acesta de a face gem de căpșuni cu semințe de chia. Este cea mai rapidă rețetă de gem de căpșuni EVER...